Banner 980x90

Septembrī ar kuģīti varēs doties no Jelgavas uz Jūrmalu un Rīgu

Jelgava, 21.aug., LETA. Kuģošanas sezonas pēdējie divi braucieni ar kuģi "Jūrmala" maršrutā Jelgava-Majori-Jelgava norisināsies 2.septembrī un 23.septembrī, savukārt sezonas noslēgumā 30.septembrī interesenti aicināti doties braucienā Jelgava-Majori-Rīga, aģentūru LETA informēja Jelgavas reģionālajā tūrisma centrā.

Tūrisma braucieni maršrutā Jelgava-Majori-Jelgava norisināsies 2.septembrī un 23.septembrī ar izbraukšanas laiku no Jelgavas plkst.10. Jūrmalā, Majoros, plānots ierasties plkst.13.30 un līdz plkst.15.30 brauciena dalībniekiem paredzēts brīvais laiks, lai apskatītu kūrortpilsētas centru. Plkst.15.30 tiks sākts ceļš atpakaļ uz Jelgavu, kur ierašanās plānota ap plkst.19.

Noslēdzot vasaras kuģošanas sezonu, 30.septembrī kuģis "Jūrmala" organizē braucienu Jelgava-Majori-Rīga. Plkst.10 kuģis izbrauks no Jelgavas, plkst.13.30 plānota ierašanās Majoros, bet ap plkst.15.30 kuģis pietauvosies Rīgā, Daugavā, piestātnē 11.novembra krastmalā. Brauciens paredzēts vienā virzienā, Majoros nav plānots brīvais laiks pilsētas apskatei un dalībniekiem pašiem jāplāno nokļūšana atpakaļ uz Jelgavu.

Visi braucieni sāksies Jelgavā no piestātnes Driksas upes krastā pie gājēju tilta "Mītava".

Visi braucieni ir maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)