Banner 980x90

Septembra beigās Jelgavas novadā notiks seminārs jaunatnes lietu speciālistiem

Foto: Jelgava24.lv
Foto: Jelgava24.lv
29.septembrī un 30.septembrī Jelgavas novada Dzirnieku ciema Jaunlīdumos norisināsies jaunatnes lietu speciālistu seminārs, aģentūru LETA informēja Latvijas Jaunatnes padomes biroja vadītāja Elīna Ramāne.

Pieteikties dalībai aicināti tie jaunatnes lietu speciālisti, kuri darbu pašvaldībā jaunatnes jomā sākuši pēdējo trīs gadu laikā.

Seminārs sniegs iespēju iegūt jaunas zināšanas par stratēģijas izveidi vietējā līmenī, sekmējot jaunatnes lietu speciālistu ikdienas darbu, efektivitāti un darbošanās metodes, kā arī ļaus apzināt labās prakses piemērus no pirmās Latvijas Jauniešu galvaspilsētas - Jelgavas.

Pieteikties semināram var līdz 5.septembrim.

Jau vēstīts, ka pagājušā gada nogalē par "Latvijas Jauniešu galvaspilsētu 2016" kļuvusi Jelgava.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)