Banner 980x90

Senioru veselības nedēļā Jelgavā interesentus iesaistīs dažādās aktivitātēs

Jelgavas Sociālo lietu pārvalde septembra nogalē Jelgavā organizē Senioru veselības nedēļu, kuras laikā iedzīvotāji varēs klausīties lekcijas par tēmām, kas saistītas ar veselības aprūpi, pārbaudīt savu veselību, kā arī praktiski piedalīties veselīga dzīvesveida aktivitātēs, pilsētas informācijas portālam Jelgava24.lv ziņo Jelgavas Sociālo lietu pārvaldes pārstāve Dace Diržine.

Trešdien, 25.septembrī, plkst.14 Pacientu ombuda pārstāve Marta Augucēviča Jelgavas seniorus aicina uz tematisku tikšanos Sabiedrības integrācijas pārvaldes telpās, lai runātu par veselīgu komunikāciju sadarbībā ar veselības aprūpes pakalpojumu sniedzējiem.

Otrdien, 30.septembrīm, plkst.15.30 Pacientu ombuda biroja vadītāja Dace Līkanse jelgavniekiem lasīs lekciju "Informēts seniors – pacientu tiesības un pienākumi veselības aprūpē", arī tā paredzēta Sabiedrības integrācijas pārvaldes telpās.

Ņemto vērā iedzīvotāju lielo atsaucību pārvaldes ik gadu rīkotajām ekspresdiagnostikas akcijām, arī šogad Senioru veselības nedēļā tā tiks nodrošināta. Cukura un holesterīna līmeņa noteikšana asinīs tiks organizēta pirmdien, 29.septembrī, plkst.14 pensionāru biedrības Dienas centra "Sadraudzība" telpās, Dobeles ielā 62 a. Tā kā eksprestestu skaits ir ierobežots, interesentiem no pirmdienas, 22.septembra, šai aktivitātei iepriekš jāpiesakās pa tālruni 63048913 vai 63012535.

Svētdien, 5.oktobrī, Jelgavas sporta hallē, Mātera ielā 44a, plkst.11 gaidīti visi seniori, kas var un vēlas izkustēties, lai kopā ar ilggadējo ārstnieciskās vingrošanas skolotāju Rutu Kļaviņu mācītos vingrojumus veselīgai ikdienai un apgūtu spēli, kas padara aktīvu gan prātu, gan ķermeni. Komandu spēli "Bokio", ko R.Kļaviņa pēc ārvalstu pieredzes ieviesusi arī Latvijā, viņa apņēmus iesiemācīt arī Jelgavas senioriem. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)