Banner 980x90

Sākta audzēkņu uzņemšana jaunajā Ozolnieku sporta skolā

Jelgava, 23.maijs, LETA. 1.septembrī darbu sāks jaundibinātā Ozolnieku sporta skola, un pašlaik ir sākta audzēkņu uzņemšana, aģentūra LETA uzzināja Ozolnieku novada pašvaldībā.

Izglītības iestādē plānots īstenot profesionālās ievirzes sporta izglītības programmas vieglatlētikā, volejbolā, futbolā, florbolā un interešu izglītības programmu karatē.

Sporta skola dibināta uz Ozolnieku Sporta centra bāzes. Izglītības programmu īstenošanas vietas būs Ozolnieku novada pašvaldības izglītības iestāžu un sporta iestāžu materiāltehniskās bāzes, piemēram, Ozolnieku Sporta centrs un Sporta komplekss "Mālzeme".

Pašvaldībā skaidroja, ka vasaras periodā vēl tiks apzināti treneri darba sākšanai ar 1.septembri, tāpat līdz šim laikam jāveic profesionālās ievirzes sporta izglītības programmu licencēšana. Sporta skolas direktora pienākumus uzdots pildīt Ozolnieku Sporta centra direktoram Kārlim Kalniņam.

Jau vēstīts, ka novada dome atbalstījusi sporta skolas izveidi Ozolnieku novadā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)