Banner 980x90

Rūpnīcā Jelgavā pārbūvēs 60 automašīnas gadā

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Piektdien, 12.februārī, Jelgavā durvis vēra SIA "TBSC" ("Turebergs Steel Construction" SIA) kravas automašīnu projektēšanas un pārbūves rūpnīca, kura nodarbinās 14 speciālistus un kurā gada laikā plānots pārbūvēt 60 kravas automašīnas, pilsētas informācijas portāls Jelgava24.lv uzzināja uzņēmumā.

"Es esmu ļoti lepns par to, ka tik īsā laikā mēs esam spējuši atvērt šo ražotni. Jāsaka arī, ka esmu ļoti gandarīts strādāt ar Latvijas kolēģiem, ar kuru palīdzību spējam operatīvi risināt daudz problēmas, ar kurām saskaramies ikdienā Zviedrijā." saka Dāvids Borgs, TBSC prezidents.

"Zviedriem ir augstākie kvalitātes standarti jebkurā biznesa nozarē un šī uzticēšanās latviešu komandai liecina par to, ka arī Latvijā esam spējīgi strādāt Eiropas līmeņa kvalitātē. Man ir prieks, ka mēs varam būt daļa no procesa, kurā rada jaunus produktus. Un esmu pateicīgs mūsu Zviedru partneriem par ticību un uzticēšanos" norāda Ivo Rasa, TBSC vadītājs Latvijā. TBSC ir Latvijas un Zviedrijas kopuzņēmums, kas Latvijā pārbūvē automašīnas Skandināvijas tirgum.

TBSC specializējas kravas celtņu, pacēlāju, pašizkrāvēju un citas celtniecības tehnikas komplektēšanā uz kompānijas "MAN" ražotajām kravas automašīnām. Uzņēmums nodrošina pilnu pakalpojumu spektru, sākot no rasējumiem un vizualizācijām individuāli projektētām konstrukcijām, beidzot ar tērauda izstrādājumu ražošanu un sarežģītas hidraulikas komplektēšanu un uzstādīšanu.

TBSC ir "MAN Sweden" oficiālais pilnvarotais būvniecības uzņēmums, ar kuru ir noslēgts ilgtermiņa līgums. Uzņēmums nodarbina četras nokomplektētas montēšanas komandas, kuras veido elektriķi, mehāniķi un hidraulikas mehāniķi. Vienas automašīnas būvniecībai tiek patērēts no trīs nedēļām, līdz trīs mēnešiem. Gada laikā Jelgavā plānots pārbūvēt līdz sešdesmit automašīnām. TBSC mērķis ir kļūt par vadošo ražotāju savā nozarē Baltijas un Skandināvijas tirgū.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)