Banner 980x90

Romas ielas posma asfaltēšanai Jelgavas pašvaldība aizņemsies 225 000 eiro

Jelgava, 24.maijs, LETA. Asfaltbetona seguma uzklāšanai Romas ielas posmā Jelgavas pašvaldība aizņemsies 225 000 eiro, šodien nolēma domes deputāti.

Kredītu uz 20 gadiem pašvaldība ņems Valsts kasē vai komercbankā. Kopējās projekta izmaksas, kas ietver būvdarbus, būvuzraudzību un autoruzraudzību, ir 300 051 eiro.

Romas ielas posmu no Zemeņu līdz Turaidas ielai Jelgavā par 294 099 eiro asfaltēs SIA "Ceļu būvniecības sabiedrība "Igate".

Pašvaldības izstrādātā iepirkuma dokumentācija liecina, ka ielas remontdarbu laikā plānots ne tikai noasfaltēt ielas posmu, bet arī izbūvēt lietus ūdens un saimniecisko kanalizāciju, kā arī ūdensvadu un caurtekas. Būvdarbiem jānodrošina vismaz piecu gadu garantija.

Divu pretendentu konkurencē par iepirkuma uzvarētāju atzīts ilggadējs pašvaldības partneris, vietējais uzņēmums "Igate", un kopā ar pievienotās vērtības nodokli līguma summa ir 294 099 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)