Banner 980x90

Ražošanas uzņēmumā "AKG Thermotechnik Lettland" Jelgavā lokalizēts ugunsgrēks

Jelgava, 16.marts, LETA. Siltummaiņu ražošanas uzņēmumā "AKG Thermotechnik Lettland" Jelgavā šorīt lokalizēts ugunsgrēks, noskaidroja aģentūra LETA.

Aģentūra LETA novēroja, ka pie uzņēmuma ražošanas ēkas Aviācijas ielā strādā Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbinieki, no ražotnes evakuēti cilvēki un dežūrē arī mediķi.

VUGD pārstāve Ilze Dāme Birziņa aģentūrai LETA skaidroja, ka izsaukums uz Aviācijas ielu saņemts plkst.9.18, un saskaņā ar sākotnējo informāciju dega krāsns.

Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka vienstāvu ražošanas ēkas ventilācijas caurulē deg eļļas nosēdums 40 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēks lokalizēts plkst.10.31 un patlaban turpinās dzēšanas darbi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)