Banner 980x90

Raiņa parkā Jelgavā rīkos "Brīvdabas bibliotēku"

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Piektdien, 16.septembrī, plkst.14.00 Raiņa parkā, Jelgavā, lasīšanas entuziasti aicināti uz "Brīvdabas bibliotēku". Ikvienam būs iespēja palasīt savu iecienītāko grāmatu svaigā gaisā, iepazīties ar jauniem draugiem, rast domubiedrus un apspriest aktualitātes grāmatu pasaulē, kā arī piedalīties orientēšanās sacensībās "Raiņa parka noslēpumi", aģentūra LETA iepriekš uzzināja Jelgavas pilsētas bibliotēkā.

Jelgavas neformālās apvienības "Brīvprātīgie Jelgavai" jaunieši gaidīs ikvienu interesentu "Brīvdabas bibliotēkā", lai parādītu, ka grāmatas ir nemainīga vērtība.

Pasākuma laikā Jelgavas pilsētas bibliotēkas pārstāvji iepazīstinās ar saviem piedāvājumiem un jaunumiem. Ikvienam būs iespēja palasīt vai paņemt līdzi iepatikušos grāmatu no bibliotēkas dāvinājumiem.

Aktīvākie pasākuma dalībnieki varēs piedalīties orientēšanās sacensībās un ceļot grāmatu pasaulē Raiņa parkā, veidojot komandas piecu cilvēku sastāvā. Būs jāatmin pazīstami rakstnieki, dzejnieki un viņu darbi, kā arī citi ar grāmatām saistīti uzdevumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)