Banner 980x90

"Latvijas Dzelzceļš" izsolē pārdod nekustamo īpašumu Jelgavā

Jelgava24.lv
Jelgava24.lv
VAS "Latvijas Dzelzceļš" pārdod Lokomotīvju brigāžu atpūtas namu Jelgavā, Prohorova ielā 11, mutiskā izsolē ar augšupejošu soli, liecina paziņojums "Latvijas Vēstnesī", izsoles sākumcena ir 160 272 eiro.

Pārdota tiek četrstāvu ķieģeļu mūra ēku ar pagrabstāvu, kuras kopējā platība ir 3572 kvadrātmetri. Tāpat tiek pārdota daļa no siltumtrases ar siltummezglu, ārējo ūdensvadu, ārējo kanalizāciju un zemesgabalu 4507 kvadrātmetru platībā.

Izsole notiks 24.novembrī plkst.11.00 Rīgā, Gogoļa ielā 3.

Ar nekustamā īpašuma pārdošanas noteikumiem var iepazīties VAS "Latvijas Dzelzceļš" Nekustamā īpašuma direkcijas Komercdarbības daļā Rīgā, Gogoļa ielā 3, samaksājot izsoles dalības maksu - 182 eiro.

Ar izsolē pārdodamo nekustamo īpašumu var iepazīties norādītajā adresē līdz 17.novembrim plkst.12, sazinoties ar Reģionālā apsaimniekošanas iecirkņa Jelgavas daļas vadītāju Arturu Skirmantu.

Izsoles pretendentam jāiemaksā pirkuma nodrošinājums 40 068 eiro.

Viena izsoles dalībnieka atzīšanas gadījumā izsoles solīšanas procedūra izsludinātajā laikā un vietā nenotiek, objekts tiek atsavināts par izsoles sākumcenu vienīgajam dalībniekam bez izsoles procedūras.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)