Banner 980x90

"Jundas" tautas deju kolektīvi svinēs 15 gadu jubileju

5.decembrī plkst.14.00 un 17.00 Jelgavas bērnu un jauniešu centra "Junda" tautas deju kolektīvi "Jundaliņi", "Jundēni" un "Jundari" svinēs savu piecpadsmito dzimšanas dienu ar krāšņu dejas koncertuzvedumu "Kas var zvaigznes izskaitīt…", pilsētas informācijas portālam Jelgava24.lv pavēstīja Jelgavas BJC "Junda".

Kolektīvu vēsture aizsākās ar Maijas Salzirnes ideju - dot iespēju bērniem mācīties latviešu tautas deju. Šodien šo skaisto tradīciju turpina teju 250 bērnu un jauniešu mākslinieciskās vadītājas Madlēnas Bratkus, koncertmeistares Gunas Vanagas un deju pedagoģes Elīnas Mednes vadībā. "Jundaliņos", "Jundēnos" un "Jundaros" tautas dejas iemaņas bērni sāk izkopt jau no četru gadu vecuma un turpina to darīt līdz vidusskolas beigām.

Šoreiz jubilejas koncertā radošuma "iedarbināšanā" talkā nākusi oriģinālmūzikas autore Inguna Lipska un koncerta režisore Elīna Apsīte. Koncertā tiks izdejoti jauniestudējumi, piedaloties visu vecuma grupu dejotājiem.

Biļetes "Jelgavas BJC "Junda", Pasta ielā 32, bet koncerta dienā – kultūras namā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)