Banner 980x90

"Jelgavas" kapteinis Freimanis tiek diskvalificēts uz Latvijas kausa pusfināla atbildes spēli

Ilustratīvs foto/ Foto: Jelgava24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Jelgava24.lv
Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārā komiteja (DK) uz Latvijas kausa pusfināla atbildes spēli diskvalificējusi "Jelgavas" kapteini Gintu Freimani.

Pusfināla pirmajā spēlē "Jelgava" trešdien ar 0:1 savā laukumā piekāpās "Ventspilij", bet Freimanis šajā mačā nopelnīja divas dzeltenās kartītes, kā dēļ tika noraidīts no laukuma.

Atbildes mačs notiks nākamajā trešdienā Ventspilī.

Tikmēr otrā kausa izcīņas pusfinālā Jūrmalas "Spartaks" viesos ar 1:0 pieveica "Daugavpili", kas Latvijas kausa pusfinālu sasniegusi pirmo reizi.

Latvijas kausa izcīņas finālspēle šogad 22.maijā notiks Jūrmalas pilsētas stadionā Slokā, kur tā risināsies pirmo reizi.

Tāpat, pamatojoties uz iesniegumu, LFF DK uzlikusi "SynotTip" Latvijas vienībai "Metta"/LU pienākumu nelikt šķēršļus LFF Sporta daļas Sacensību nodaļas speciālistam Ralfam Dirnēnam iekļūt Rīgas Hanzas vidusskolas futbola stadionā LFF organizēto sacensību laikā.

"Metta"/LU komandas konflikts ar Dirnēnu aizsākās jau aizpērn rudenī. Toreiz Rīgas kluba ģenerālsekretārs Ģirts Mihelsons sociālajā vietnē "Twitter" paziņoja, ka Dirnēns nekad netiks ielaists "Metta"/LU vienības mājas spēlēs, apsūdzot viņu savu pilnvaru pārkāpšanā un oficiālo personu provocēšanā. Arī ceturtdien pēc DK lēmuma Mihelsons paziņojis, ka "Metta"/LU komanda to neņems vērā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)