Banner 980x90

"Jelgavas" futbolists: Cerams, pēc izcīnītā Latvijas kausa komandai būs morāls pacēlums

Ilustratīvs foto/ Foto: AFP/ LETA
Ilustratīvs foto/ Foto: AFP/ LETA
Pēc uzvaras Latvijas kausa izcīņā futbolā "Jelgavas" rindās ir saviļņojums par gūto panākumu un, cerams, pēc triumfa turnīrā vienībai būs morāls pacēlums, aģentūrai LETA sacīja viens komandas līderiem Artis Lazdiņš.

Jau vēstīts, ka "Jelgavas" futbolisti svētdien Slokas stadionā Latvijas kausa izcīņas finālā ar 1:0 uzvarēja Jūrmalas "Spartaka" vienību, trešo gadu pēc kārtas un ceturto reizi komandas vēsturē tiekot pie šīs trofejas.

Tādējādi "Jelgavas" komanda, kuru otrdien atstāja līdzšinējais galvenais treneris Vitālijs Astafjevs, atkārtoja 2010., 2014. un 2015.gadā gūtos panākumus.

"Pēc uzvaras kausā ir saviļņojums, prieks, ka spējām to paveikt. Cerams, šis būs morāls pacēlums visai komandai," izteicās Lazdiņš. "Domāju, mums finālā palīdzēja arī lielā pieredze, jo finālos esam spēlējuši vairāk par "Spartaka" futbolistiem. Vēl pirms spēles ar komandas biedriem tieši par šo tēmu runājām. Tomēr, par spīti tam, jūrmalnieki šajā spēlē izskatījās ļoti labi. Mēs gan šajā mačā nebijām tik emocionāli un vairāk spēlējām "uz pieredzīti"."

Neilgi pirms spēles beigām "Spartaks" gan pamanījās raidīt bumbu jelgavnieku vārtos, bet tobrīd tika pārkāpti noteikumi pret "Jelgavas" vārtsargu Kasparu Ikstenu, kā rezultātā tiesneši nolēma vārtu guvumu neieskaitīt.

"Pat nenobijos, jo uzreiz redzēju, ka pretinieki uzgrūdās vārtsargam un tur bija sods," spēles epizodi komentēja Lazdiņš.

Pussargs arī norādīja, ka pēc Astafjeva aiziešanas pagaidām komandā vēl nekas pārāk nav mainījies.

"Vēl par agru spriest, kā komandu izmainījusi Astafjeva došanās prom, jo ir pagājusi tikai nepilna nedēļa. Viss vēl notiek tāpat, lai gan treneriem tagad ir citādāka pieeja. Pagaidām gan vēl nekas ļoti nav mainījies. Neesmu domājis, kurš varētu kļūt par komandas jauno galveno treneri. Mani ļoti apmierina pašreizējā situācija. Nebūtu slikti, ja tā arī paliktu," pauda Lazdiņš.

Kāda Jūrmalas komanda Latvijas kausa izcīņas finālā spēlēja pēc sešu gadu pārtraukuma, jo 2010.gadā izšķirošajā cīņā neveiksmi piedzīvoja "Jūrmala-VV" vienība, kas vairs neeksistē.

Iekļūšana Latvijas kausa izcīņas finālā ļāva "Spartakam" garantēt iespēju šovasar piedalīties UEFA Eiropas līgas turnīrā, kur spēlēs arī "Jelgava" un "Ventspils", kamēr Latvijas čempione "Liepāja" startēs UEFA Čempionu līgā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)