Banner 980x90

"Jelgavas" futbolisti treniņnometnē Kiprā uzveic Zjuzina pārstāvēto "Gazovik"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Latvijas futbola klubs "Jelgava" ceturtdien treniņnometnē Kiprā pārbaudes spēlē ar 1:0 (0:0) uzveica Krievijas pēc spēka otrās līgas līderi Orenburgas "Gazovik", kuru pārstāv Latvijas izlases futbolists Artūrs Zjuzins, informē vienība.

Uzvaras vārtus jelgavnieku labā mača nogalē guva senegāliešu aizsargs Abdulajs Dialo.

Tikmēr Zjuzins pretinieku rindās laukumā devās otrajā puslaikā, kas gan neglāba "Gazovik" no zaudējuma.

"Pirmajā puslaikā no sākuma viņiem izdevās veikt nelielu spiedienu uz mūsu vārtiem, tad spēle izlīdzinājās un brīžiem pārsvars bija arī mums. 30.minūtē izveidojās labs uzbrukums, kura noslēgumā pa pārliktni uzsita pārbaudāmais spēlētājs no Moldovas. Pēc tam uzreiz bija pārkāpums soda laukumā, bet 11 metru soda sitienu nerealizēja Daniils Turkovs. Otrā puslaika sākumā pretinieku dominēja diezgan nopietni, bet mums palīdzēja vārtsargs Mārcis Melecis. Beigās laukumā izgāja arī jaunie futbolisti. Vienā no momentiem tikām pie stūra sitiena, to izpildīja Riotaro Nakano un vārtus guva Dialo," kluba mājaslapā citēts "Jelgavas" direktors Jānis Vuguls.

Kā zināms, otrdien Zemgales klubs ar 1:2 (0:2) zaudēja Krievijas klubam Sanktpēterburgas "Tosno", kas arī spēlē pēc spēka otrajā līgā.

Noslēdzot treniņnometni, "Jelgava" sestdien mērosies spēkiem ar Krievijas premjerlīgas vienību Saranskas "Mordvija", kura atrodas pēdējā 16.pozīcijā.

"Jelgava" pirmo reizi kluba vēsturē aizvada treniņnometni tik tālu no mājām, nedēļu gatavojoties sezonai Kipras pilsētā Limasolā. Latvijas komandai dienās bez pārbaudes spēlēm ir paredzēti divi treniņi. Tāpat ir paredzēti arī dažādi īpaši komandas saliedēšanas pasākumi, piemēram, Kipras 1.divīzijas futbola spēles apmeklējums.

Mājās "Jelgava" atgriezīsies svētdien, pēc tam turpinot gatavošanos Latvijas futbola virslīgas čempionātam, kurā pirmo spēli aizvadīs 12.martā pret virslīgas debitanti "Rīgas Futbola skolu" (RFS).

Jau ziņots, ka "Jelgava" aizvadītajā nedēļā Latvijas virslīgas organizētajā Ziemas kausa izcīņā izcīnīja trešo vietu, izšķirošajā mačā ar 6:1 sagraujot "Skonto".

Kā zināms, 2016.gada virslīgas čempionātā startēs "Liepāja", "Ventspils", "Jelgava", "Daugavpils", Jūrmalas "Spartaks", "Metta"/"Latvijas Universitāte", "Riga" un RFS.

Aizvadītajā sezonā Latvijas virslīgā triumfēja "Liepāja", kurai tā bija tikai otrā sezona čempionātā, savukārt "Jelgava" palika ceturtajā pozīcijā, arī aiz "Skonto" un "Ventspils" vienībām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)