Banner 980x90

"Jelgavas" futbolisti rezultatīvā Latvijas kausa ceturtdaļfināla spēlē uzvar pirmās līgas komandu "Babīte"

Ilustratīvs foto/ Foto: Jelgava24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Jelgava24.lv
 Pašreizējie Latvijas kausa īpašnieki "Jelgavas" futbolisti trešdien Olainē rezultatīvā spēlē ar 3:2 (1:1) pārspēja pirmās līgas vienību "Babīte", iekļūstot sacensību pusfinālā.

"Jelgavas" komandas labā divus vārtus guva Daniils Turkovs, bet reizi precīzs bija igauņu leģionārs Kevins Kaubers, savukārt nominālās laukuma saimnieces "Babītes" rindās izcēlās Vladislavs Kuzmins un Niks Savaļnieks.

Rezultātu cīņas 19.minūtē atklāja jelgavnieki, kad Kaubers izmantoja pretinieku vārtsarga Vjačeslava Kudrjavceva kļūdu izgājienā un no soda laukuma raidīja bumbu tukšos "Babītes" vārtos. Tomēr 11 minūtes vēlāk pirmās līgas komanda atjaunoja neizšķirtu, jo no soda laukuma ar galvu precīzi sita Kuzmins.

Otrajā puslaikā "Jelgavai" piederēja liels pārsvars, ko divos vārtu guvumos pārvērta Turkovs, savus pirmos gūstot 50.minūtē, bet otros iesitot cīņas 72.minūtē, abas reizes izceļoties no tuvas distances. Jelgavnieki arī trīs reizes norībināja pretinieku vārtu pārliktni.

Savukārt "Babīte" izredzes uz negaidītu izglābšanos atjaunoja 79.minūtē pēc Savaļnieka sitiena, tomēr atlikušajā laikā "Jelgava" bez problēmām nosargāja uzvaru.

Pusfinālā, kurā uzvarētāji tiks noskaidroti jau divu spēļu summā, "Jelgava" spēlēs ar "Ventspili", kuru pērn uzvarēja kausa finālā, bet otru pusfināla pāri veidos "Daugavpils" un Jūrmalas "Spartaks".

Jau ziņots, ka iepriekš ceturtdaļfinālā "Ventspils" mājās ar 1:0 pārspēja valsts čempioni "Liepāju", "Daugavpils" ar 2:0 viesos uzveica "Metta"/"Latvijas Universitāti", bet "Spartaks" savā laukumā ar 3:1 pārspēja Latvijas titulētāko klubu "Skonto", kas finansiālu problēmu dēļ šosezon ir spiests spēlēt pirmajā līgā.

Latvijas kausa finālspēle šogad 22.maijā notiks Jūrmalas stadionā Slokā.

Iepriekšējās divās sezonās pēc kārtas Latvijas kausa izcīņas trofeju izcīnījusi "Jelgavas" komanda.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)