Banner 980x90

"Fortum Treneris" atsāk doties uz Jelgavas skolām

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Martā un aprīlī enerģētikas uzņēmums "Fortum" sadarbībā ar volejbola klubu "Biolars/Jelgava" atsāk projektu "Fortum Treneris", kura ietvaros dodas uz Jelgavas skolām, lai novadītu interešu izglītības nodarbības volejbolā, pilsētas informācijas portālu Jelgava24.lv informēja SIA "Fortum Jelgava" komunikācijas vadītāja Guntra Matisa.

Nodarbību laikā jauniešiem ir iespēja izmēģināt un pārbaudīt savas prasmes volejbolā, uzlabot spēles tehniku, kā arī saņemt profesionālu spēlētāja ieteikumus. Nodarbības vada volejbola kluba "Biolars/Jelgava" kapteinis Aleksandrs Kudrjašovs un komandas lielākais punktu guvējs Matīss Gabduļins, kā arī pievienojas vēl citi komandas spēlētāji. No "Fortum" puses stundās aktīvi piedalās biomasas koģenerācijas stacijas elektroinženieris Aldis Jankevics, kurš brīvajā laikā trenējas volejbolā.

2015./2016.mācību gada laikā "Fortum Treneris" ir ieplānojis apmeklēt visas Jelgavas vidējās izglītības mācību iestādes. Lielākajā daļā no skolā "Fortum Treneris" pabija jau 2015.gada rudenī. Vakar "Fortum Treneris" novadīja divas apvienotās stundas piektajām un trešajai klasei Jelgavas 4.pamatskolā, bet rīt dosies uz Jelgavas 1.internātpamatskolu. Martā un aprīlī "Fortum Treneris" ir paredzējis apmeklēt arī Jelgavas 4.vidusskolu un Jelgavas 2.pamatskolu.

"Fortum Treneris" ir "Fortum" sadarbības programma ar sporta organizācijām un komandām, kuras mērķis ir popularizēt aktīvu un veselīgu dzīvesveidu jauniešu vidū un sniegt jauniešiem iespēju izmēģināt savas spējas sportā profesionālu sportistu pavadībā. Programma "Fortum Treneris" aizsākās Somijā un kopš 2014.gada darbojas arī Latvijā, kur "Fortum" sadarbojas ar volejbola klubu "Biolars/Jelgava".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)