Banner 980x90

"Fortum" piedalās izstādē "Uzņēmēju dienas Zemgalē 2016"

Foto: Ieva Čīka/ LETA
Foto: Ieva Čīka/ LETA
Piektdien un sestdien, 29. un 30.aprīlī, "Fortum" piedalās Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK), Jelgavas pilsētas un Jelgavas ražotāju un tirgotāju asociācijas rīkotajā ikgadējā izstādē - gadatirgū "Uzņēmēju dienas Zemgalē 2016", kas norisinās Zemgales Olimpiskajā centrā, Kronvalda ielā 24, Jelgavā, pilsētas informācijas portālu Jelgava24.lv informēja uzņēmumā.

Izstādes laikā "Fortum" klientu apkalpošanas centra un citi uzņēmuma pakalpojumu pilnveidošanā un uzlabošanā iesaistītie darbinieki atbildēs uz klientu un interesentu uzdotajiem jautājumiem, kā arī stāstīs par to, kādēļ centralizētā siltumapgāde ir ērtāks, ekonomiski izdevīgāks un videi draudzīgāks risinājums pilsētās. Izstādes laikā klientiem būs iespēja pieteikties siltumenerģijas rēķina saņemšanai e-pastā. "Lai uzlabotu informācijas apmaiņu ar klientiem, padarītu to ātrāku un klientiem ērtāku, rēķinus par siltumenerģiju, klientu elektronisko avīzi ar aktualitātēm un jaunumiem, kā arī citu klientiem svarīgu informāciju saistībā ar mūsu sniegto pakalpojumu nosūtām uz klientu norādītajām e-pasta adresēm.

Tomēr vēl ir daļa klientu, kuriem rēķinus sūtām pa pastu. Pieteikties rēķina saņemšanai e-pastā var pavisam vienkārši - gan mūsu klientu daļā, gan nosūtot e-pastu, gan arī izstādes apmeklējuma laikā "Fortum" stendā," stāsta SIA "Fortum Jelgava" Klientu apkalpošanas centra darbinieki.  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)