Banner 980x90

Prezidents: Krievijas agresija Ukrainā ir nosodāma

Krievijas agresija Ukrainā ir nosodāma, mikroblogošanas vietnē "Twitter" paziņojis Valsts prezidents Andris Bērziņš.

"Krievijas agresija Ukrainā ir nosodāma. Tādēļ gaidāmā NATO samita lēmumi būs izšķirīgi nozīmīgi," uzskata prezidents.



Jau ziņots, ka trešdien vakarā telekanāla "Espreso.TV" ēterā Ukrainas iekšlietu ministra Arsēnija Avakova padomnieks Zorjans Škirjaks paziņoja, ka Krievijas karaspēka iebrukums Ukrainā ir noticis un tas turpinās vairākos virzienos.

"Jānorāda, ka ir noticis Krievijas Federācijas Bruņoto spēku pilna apjoma iebrukums Ukrainas teritorijā. Tas notiek vairākos virzienos. Un šodien ar savām darbībām Krievijas ģenerālštābs cenšas sašķelt pretterorisma operācijas karavīru spēkus, lai Donbasā pakļautu savai kontrolei apdzīvotas vietas," sacīja amatpersona.

Ukrainas austrumos Doņeckas apgabala Novoazovskas pilsētu ieņēmis Krievijas karaspēks, trešdien vakarā Ukrainas Piektā kanāla ēterā paziņoja Ukrainas armijas bataljona "Dņepra-1" 5.īpašās rotas "Doņecka" komandieris Volodimirs Šilovs.

Arī laikraksta "The New York Times" korespondents Novoazovskā Endrū Kreimers ziņo, ka Ukrainā iebrucis Krievijas karaspēks.

Neizturot Krievijas tanku, artilērijas un kājnieku spiedienu, Ukrainas karavīri otrdien bijuši spiesti Novoazovsku pamest, vēsta izdevums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)