Banner 980x90

Pieci veidi, kā pavadīt brīvdienas bez liekiem izdevumiem

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Klāt brīvdienas, bet prāts nemaz nenesas uz tēriņiem? Lūk, idejas, kuras palīdzēs ietaupīt uz brīvdienu rēķina!

Sastādi plānu. Nedodies ārpus mājas bez konkrēta galamērķa. Sastādi brīvdienu maršuta plānu – uz kurieni dosies un, kur pa ceļam apstāsies. Tādā veidā tu izvairīsies no neparedzētām pieturām un, līdz ar to, no neparedzētiem izdevumiem. 

Brīvdienas mājās. Tas, ka ir pienākusi kārtējā nedēļas noagle, nebūt nenozīmē, ka jādodas ārpus mājas! Izbaudi vakaru ar vīna glāzi un karstu, relaksējošu vannu! Ja vēlies kompāniju, kopā ar mīlļoto cilvēku vai labāko draudzeni noskatieties kādu filmu!

Sagatavojies jau iepriekš. Ja dodies garākā pārbraucienā, visērtāk būs, ja pusdienas un dažādus veselīgus našķus sagatavosi jau mājās. Tā tu iztērēsi ievērojami mazāku naudas summu, nekā tas būtu, pusdienojot restorānā vai pērkot našķus kādā uzpildes stacijā. Turklāt, uzrīkot pikniku kādā nomaļā pļaviņā vai pie ezera var izrādīties visnotaļ romantiski un patīkami! 

Izbaudi savu pilsētu. Nevar būt, ka savā pilsētā esi visu redzējusi un visur bijusi! Lai izvairītos no liekiem degvielas tēriņiem, izbaudi brīvdienas mājas tuvumā. Painteresējies, kādas interesantas vietas ir tavā pilsētā – varbūt kādas noslēpumainas alas vai kalns, no kura paveras skaists skats? 

Atliec naudu brīvdienām. Ja zini, ka nedēļas nogalē dosies kādā izbraukumā, sāc šim pasākumam atlikt naudiņu jau laicīgi. Ļoti lietderīgi ir izveidot savas ģimenes budžeta plānotāju, kurā piefiksē visus savus mēneša izdevumus. Tā tu redzēsi, cik daudz naudas vari atlikt izklaidēm un, saņemot algu, šo summu atlikt malā un tērēt tikai brīvdienu izklaidēm. 

Raksts tapis sadarbībā ar "Espati.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)