Banner 980x90

Peintbols bērniem un pieaugušajiem – aizraujoša aktivitāte svaigā gaisā!

Foto: Gunsnlasers.lv
Foto: Gunsnlasers.lv
Kopš peintbola aizsākumiem pagājušā gadsimta 80. gados tā popularitāte ir tikai augusi, un šobrīd peintbols ir izplatīts visā pasaulē, sākot ar pasaules čempionātiem un beidzot ar vecpuišu ballītēm. Taču, lai gan peintbols vairāk šķiet piemērots pieaugušiem cilvēkiem, arī peintbols bērniem ir gana izplatīts.

Kā izvēlēties piemērotāko brīvā laika pavadīšanas aktivitāti?
Pavadīt brīvo laiku iespējams dažādi. Kādam pie sirds labāk iet darbošanās piemājas dārziņā, kāds mīl apmeklēt kultūras pasākumus, bet citam patīk nodarboties ar sportu. Ja arī Tava sirds pieder sportiskām aktivitātēm svaigā gaisā, peintbols Tev noteikti patiks! Daži no iemesliem, kāpēc cilvēki mēdz nodoties šai spēlei:
♦ azarts ik mirkli – peintbolā netrūkst elpu aizraujošu brīžu, jo, pirmkārt, katram gribas uzvarēt, otrkārt, neviens negrib tikt "sašauts", taču, no otras puses, lai uzvarētu, nepieciešams riskēt un sadarboties komandā, tādēļ adrenalīna deva peintbola laukumā ir garantēta;
♦ dažādi spēles varianti – peintbolam atšķirībā no daudziem citiem sporta veidiem ir vairākas variācijas. To iespējams spēlēt gan līdz brīdim, kad "izdzīvojusi" tikai viena persona, gan cenšoties iekarot karogu pretinieku bāzē vai vēl dažādos citos veidos;
♦ vecumam un dzimumam nav nozīmes – peintbola laukumā vienlaicīgi var atrasties gan bērni (no 10 gadu vecuma), gan seniori.

Viens par visiem, visi par vienu!
Peintbolu kā brīvā laika izklaidi izvēlas ne tikai draugu kompānijas, bet arī darba kolēģi, un tam ir kāds konkrēts iemesls – peintbols ir lieliska aktivitāte, kuras laikā iespējams saliedēt visdažādākos cilvēkus. Nereti dzirdēts, ka pēc peintbola spēles kolēģi daudz labāk spēj sadarboties arī darba vidē, un peintbols kļūst par regulāru pasākumu komandas saliedēšanai.

Peintbols bērniem? Kāpēc gan ne!
Daļai cilvēku joprojām šķiet, ka peintbols ir traumatisks, taču tā nebūt nav. Protams, ja šāviens izdarīts no neliela attāluma pa vietu, kas nav nosegta, ļoti iespējams, pāris dienu nāksies sadzīvot ar zilumu, taču ir vēl kāds aspekts, par kuru daudzi cilvēki nezina – peintbola ieročiem iespējams noregulēt bumbiņas lidošanas ātrumu. Tādējādi ieročus iespējams sagatavot tā, lai no zilumiem nebūtu ne vēsts.
Šī iemesla dēļ peintbols bērniem ir pilnīgi drošs. "GUNS n LASERS" peintbola parkos to iespējams izbaudīt jau no 10 gadu vecuma, taču bez izklaides nepaliks arī vēl mazāki bērni, jo no 4 gadu vecuma tiek piedāvāta peintbola alternatīva – lāzertags.

"GUNS n LASERS" peintbola laukumos par visu padomāts
Nav iespējams noliegt, ka viens no galvenajiem priekšnoteikumiem aizraujošai peintbola spēlei ir pareizā kompānija un lieliski instruktori, kas parūpēsis, ka pat sliktos laikapstākļos jūs izbaudāt katru sekundi no spēles, taču, lai spēle būtu patiešām izdevusies, jāizvēlas arī atbilstoša lokācija. "GUNS n LASERS" šajā ziņā nepieviļ, jo apmeklētājiem tiek piedāvāti:
♦ vairāki spēles laukumi ar dažādiem iekārtojumiem Andrejsalā, Mežaparkā un Juglā, turklāt pieejami laukumi gan iekštelpās, gan ārā, kā arī, pateicoties apgaismojumam, lielā daļā laukumu spēlei iespējams nodoties arī diennakts tumšajā laikā;
♦ moderns aprīkojums (aizsargekipējums, ieroči un munīcija (bumbiņas), kā arī dažāda veida dūmu un sprāgstošās granātas);
♦ pie spēļu laukumiem pieejamas plašas bezmaksas autostāvvietas;
♦ Andrejsalā un Mežaparkā pieejamas piknika vietas, savukārt Juglā – galdiņi iekštelpās. Tur spēles starplaikos vai pēc spēles iespējams apspriest spēli vai iestiprināties ar līdzi paņemtajiem ēdieniem un dzērieniem;
♦ kā arī apkalpojošais personāls vienmēr ir savos uzdevumu augstumos un ir ieinteresēts, lai jums būtu labākās atmiņas.

"GUNS n LASERS" ir vieta, kur peintbols bērniem un pieaugušajiem pieejams augstākajā līmenī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)