Banner 980x90

Pēc "Prāta vētras" koncerta pasažieru vilcienam maršrutā Rīga-Jelgava nodrošinās papildu vagonus

Rīga, 19.jūl., LETA. Sestdien, 21.jūlijā, pēc "Prāta vētras" koncerta "Skārda bungu tūre" vilcienam maršrutā Rīga-Jelgava nodrošinās papildu vagonus, aģentūru LETA informēja AS "Pasažieru vilciens" Sabiedrisko attiecību daļas galvenā sabiedrisko attiecību speciāliste Agnese Līcīte.

Savukārt pēc koncerta noslēguma, naktī no 21. uz 22.jūliju, ir norīkots īpašs vilciena reiss Jelgava-Rīga plkst.00.45.

Koncerta norises vietai tuvākā dzelzceļa stacija ir "Cukurfabrika", dodoties kājām, ceļā jāpavada aptuveni 15 minūtes. Vilciens Cukurfabrikas stacijā piestās plkst.00.50. Jelgavas un Cukurfabrikas stacijā būs atvērta biļešu tirdzniecības kase.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka 2018.gada pirmajos trijos mēnešos "Pasažieru vilciens" pārvadāja 3,876 miljonus pasažieru, kas ir par 0,2% vairāk nekā 2017.gada pirmajā ceturksnī, kad "Pasažieru vilciens" pārvadāja 3,868 miljonus pasažieru.

"Pasažieru vilciens" ir vienīgais iekšzemes sabiedriskā transporta pakalpojumu sniedzējs, kas pārvadā pasažierus pa dzelzceļu visā Latvijas teritorijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)