Banner 980x90

Pašvaldības policists kļuvis par Zaļenieku pagasta pārvaldes vadītāju

Jelgava, 26.jūl., LETA. Zaļenieku pagasta pārvaldi turpmāk vadīs līdzšinējais Pašvaldības policijas vecākais inspektors Aivars Brikmanis, aģentūru LETA informēja Jelgavas novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Dace Kaņepone.

Ņemot vērā, ka līdzšinējais pagasta pārvaldes vadītājs Ojārs Briedis (LZS) izvēlējies pārstāvēt Zaļenieku pagasta intereses politiski vēlētā amatā kā Jelgavas novada domes deputāts, no Zaļenieku pagasta pārvaldes vadītāja amata pienākumiem viņš tiek atbrīvots. Viņa vietā stāsies līdz šim par Zaļenieku pagasta kārtību un drošību atbildīgais policijas inspektors Brikmanis.

Līdzšinējā darba pieredze Brikmanim saistīta ar darbu Pašvaldības policijā, kopumā jau vairāk nekā deviņus gadus, viņš strādājis arī kā inspektors Valsts ceļu policijā.

Kaņepone skaidroja, ka izvēle par labu jaunajam pagasta pārvaldes vadītājam veikta, ņemot vērā viņa personīgo iniciatīvu aktīvai līdzdarbībai saimniecisko jautājumu risinājumos Zaļenieku pagastā. Viena no viņa mērķtiecīgajām vēlmēm esot rosināt intensīvāku novada pašvaldības investīciju piesaisti Zaļeniekiem, kā arī kopumā vairāk rosināt iedzīvotājus līdzdarboties dažādos pasākumos.

Brikmanis pagasta pārvaldes vadītāja amatā stājas līdz ar apstiprināšanu domes sēdē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)