Banner 980x90

Pašvaldības izdevuma "Jelgavas Vēstnesis" veidotājus pārceļ uz citām telpām

Jelgava, 2.nov., LETA. Šonedēļ Jelgavas pašvaldības iestāde "Zemgales info", kas gatavo izdevumu "Jelgavas Vēstnesis", darbu sākusi jaunajās telpās, noskaidroja aģentūra LETA.

Jelgavas pašvaldības sabiedrisko attiecību un mārketinga galvenā speciāliste Ilze Ķuse aģentūrai LETA pauda, ka lēmums par telpu maiņu pieņemts, balstoties uz saimnieciski izdevīgāku piedāvājumu. Līdz šim iestāde nomāja telpas Pasta ielā 47, kuru funkcionālā platība bija 141 kvadrātmetrs, bet no oktobra beigām iestāde noslēgusi telpu nomas līgumu par telpām Katoļu ielā 2b, kuru funkcionālā platība ir 144 kvadrātmetri.

Lai arī telpas ir plašākas, summējot plānotās izmaksas par telpu nomu, komunālajiem pakalpojumiem un apsaimniekošanu, iestāde gadā varēs samazināt savus izdevumus par telpām par aptuveni 4600 eiro.

Ķuse gan neatklāja, kāda tieši ir bijušo un jauno "Zemgales info" telpu nomas maksa, taču skaidroja, ka izmaksas par telpām Katoļu ielā, kurās ietverta nomas maksa, apsaimniekošanas maksa un komunālie pakalpojumi, mēnesī vidēji nepārsniegs 1000 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli.

Pašvaldības informācija liecina, ka "Zemgales info" darba nodrošināšanai šogad no pašvaldības budžeta piešķirti 373 025 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)