Banner 980x90

Pašvaldība pārtraukusi iepirkumu par Loka maģistrāles rekonstrukciju Jelgavā

Jelgava, 10.nov., LETA. Jelgavas pašvaldība pārtraukusi iepirkumu "Loka maģistrāles pārbūve posmā no Kalnciema ceļa līdz Jelgavas pilsētas administratīvajai robežai", aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Iepirkuma procedūra ir pārtraukta, jo jāveic būtiski grozījumi iepirkuma dokumentācijā, liecina Iepirkumu komisijas lēmums.

Jau iepriekš iepirkuma termiņš ir pagarināts un sagatavoti dokumentācijas precizējumi.

Jau vēstīts, ka Jelgavas pašvaldība ar Kohēzijas fonda (KF) atbalsta plāno rekonstruēt Loka maģistrāli, kas izmaksās 19 599 485 eiro.

Īstenojot projektu "Loka maģistrāles pārbūve posmā no Kalnciema ceļa līdz Jelgavas pilsētas administratīvajai robežai", iecerēts pārbūvēt ceļu teju piecu kilometru garumā, izbūvēt četrus rotācija apļus un pārvadu pār dzelzceļu, gājēju un velosipēdistu celiņus, autobusu pieturas, komunikācijas, automašīnu stāvlaukumus.

Projekta kopējās izmaksas ir 19 599 485 eiro, no tām 12 004 303 eiro ir KF finansējums, 564 527 eiro - valsts budžeta dotācija pašvaldībām -, bet 7 030 655 eiro pašvaldības līdzfinansējums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)