Banner 980x90

Pašvaldība iznomā vietu vasaras kafejnīcai pludmalē Jelgavā

Jelgava, 11.maijs, LETA. Jelgavas pašvaldība izsludinājusi zemes nomas tiesību izsoli uz teritoriju Krasta ielā 9, Lielupes labā krasta pludmalē, vasaras kafejnīcas ierīkošanai, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Izsoles nolikums paredz, ka pretendents vietu varēs iznomāt uz divām peldsezonām - šovasar līdz 15.septembrim un nākamgad no 15.maija līdz 15.septembrim. Zemesgabals atrodas līdzās kāpnēm no promenādes uz pludmali un ir 130 kvadrātmetrus liels. Izsoles sākumcena ir 25 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa sezonā.

Izsoles nolikumā ietverti arī vairāki kafejnīcas darbību reglamentējoši punkti, piemēram, teritoriju nedrīkst nožogot, jāizmanto vienreizlietojamie trauki, nedrīkst tirgot stikla taru, aizliegts pārdot stipros alkoholiskos dzērienus.

Interesenti savus piedāvājumus var iesniegt līdz 25.maija plkst.12.30.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)