Banner 980x90

Pārdomāta kāzu dāvanas izvēle

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Kāzu svinības ir jāplāno ne tikai jaunajam pārim, bet arī viesiem. Lai apsveiktu laulātos un sagādātu viņiem patiesi patīkamas emocijas, svarīga loma ir kāzu dāvanas pie ligavam.com izvēlei.

Kāda veida dāvana būs labākā?
No vienas puses dāvanu atrast ir viegli, jo mūsdienās ir pietiekami plašs piedāvājums, bet no otras puses – sarežģīti, ja nezināt, kas laulātajiem varētu patikt. Arvien mazāk nozīmīga kļūst kāzu dāvanas vērtība naudas izteiksmē, bet lielāka nozīme tiek piešķirta tās oriģinalitātei.

Lai kāzu dāvanas izvēle būtu vienkāršāka, apsveriet, kādas emocijas vēlaties sagādāt jaunajam pārim – vai tās būs saistītas ar
- neaizmirstamiem mirkļiem kopā;
- taustāmu attiecību un vērtību simbolu;
- praktiskām un ikdienā izmantojamām lietām. 

Piemeklējiet atbilstošāko
Ja vēlaties sagādāt patīkamas emocijas, ir vēlams zināt, vai laulātajiem labāk patīk mierīga atpūta vai arī viņi labprāt pamēģinātu kaut ko atraktīvāku. Relaksējošai atpūtai divatā varat lūkoties kāda SPA piedāvājuma vai atpūtas pie dabas virzienā, savukārt asāku izjūtu cienītājiem labāk dāvināt kādu aizraujošu piedzīvojumu, piemēram, kopīgu lidojumu gaisa balonā, izklaides kādā atrakciju parkā un tamlīdzīgi.

Simbolisko dāvanu kategorijā ietilps īpaši mīļas dāvanas, kurām liela nozīme ir arī noformējumam. Tās var būt, piemēram, jaunajam pārim īpaši veidots atmiņu fotoalbums, figūriņas laulāto izskatā no oriģināliem materiāliem, visdažādākajos veidos pasniegti novēlējumi vai padomi laimīgai laulībai, kā arī citi aksesuāri, kas atgādinās par kopīgajām vērtībām.

Praktisko dāvanu kategorijā vispopulārākā izvēle ir naudas dāvināšana. Tā ir labākais risinājums īpaši tiem, kuri jauno pāri nepazīst tik labi, lai varētu izvēlēties viņu gaumei atbilstošāko dāvanu. Arī naudas dāvināšana var būt radoša un pietiekami interesanta, ja to pasniedz atraktīvā iesaiņojumā. Novērtētas kāzu dāvanas ir arī oriģināli un moderni interjera priekšmeti, piemēram, ar odziņu veidoti trauki, gultasveļa vai citas greznumlietas.

Kur meklēt kāzu dāvanas?
Kad esat izvēlējušies, kāda veida dāvanu vēlaties pasniegt, ērtākais risinājums ir to noskatīt internetā. Kāzu portāls Līgavām.lv piedāvā izvēlēties kāzu dāvanas jaunajam pārim no:
- "MOON dizains", 
- "Arom Boxi",
- zaļā studija "Pienene",
- "Kazas laukos",
- "Bug Wooden Accessories",
- "Iittala",
- "SilkSecret",
- an&angel,
- "CAPS!",
- JS koka lietu darbnīca,
- "Zemenītes sniegā",
- "Gurom".

Šajā piedāvājumā varēsiet atrast pārdomātas dāvanas ar odziņu, kuras jauno pāri neatstās vienaldzīgu. Pat ja Jums vēl nav nemazāko ideju, kāda dāvana laulātajiem varētu patikt, Līgavām.lv varat meklēt arī padomu par mūsdienu tendencēm, kā arī iepazīties ar citām svarīgām kāzu tēmām.

Sagādājiet pārsteigumu jaunlaulātajiem ar www.ligavam.com!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)