Banner 980x90

Par zādzību no veikala Jelgavā aizturēta zagļu grupa

Rīga, 19.jūl., LETA. Par zādzību no veikala Jelgavā šonedēļ aizturēta trīs zagļu grupa, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Arlita Dolgā.

Naktī uz trešdienu, nedaudz pēc pusnakts, policijā saņemta informācija, ka, izsitot loga stiklu, iekļūts kādā tirdzniecības vietā, sabojājot un nozogot mantiskas vērtības.

Jelgavas iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas darbinieki sadarbībā ar Zemgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja darbiniekiem ceturtdien aizdomās par pastrādāto zādzību aizturēja divas personas, bet šodien - arī trešo personu. Divi no aizturētajiem dzimuši 1989.gadā, bet viens 1977.gadā. Aizturētie jau agrāk nonākuši policijas redzeslokā par mantiskiem noziedzīgiem nodarījumiem.

Par notikušo sākts kriminālprocess. Bargākais sods, kas aizturētajiem var draudēt, ir cietumsods uz laiku līdz pieciem gadiem.

Pašlaik tiesa aizturētajām personām piemērojusi drošības līdzekli - apcietinājumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)