Banner 980x90

papildināta - Ugunsgrēkā Jelgavā gājis bojā cilvēks

(Papildināta ar jaunāko informāciju.)

Rīga, 29.apr., LETA. Aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 57 ugunsgrēki, tostarp ugunsnelaimē Jelgavā gāja bojā cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Šonakt ap plkst.3 VUGD saņēma informāciju, ka Jelgavā deg ēka. Notikuma vietā ugunsdzēsēji konstatēja, ka neapsaimniekotā divstāvu koka ēkā deg pirmā stāva dzīvoklis. Pārmeklējot ēku, ugunsdzēsēji pirmajā stāvā atrada bojāgājušo, kura dzimumu un vecumu nav bijis iespējams noteikt. Kopējā degšanas platība bija 40 kvadrātmetri.

Savukārt vakar ap plkst.19.30 tika saņemts izsaukums Rīgā, kur dega piededzis ēdiens. No piedūmotā dzīvokļa tika izglābts cilvēks, kurš tika nodots mediķu aprūpē.

Ap plkst.23 ugunsdzēsēji steidzās uz izsaukumu Akmeņu ielā Jelgavā. Notikuma vietā ugunsdzēsēji konstatēja, ka deg pie divstāvu mājas piebūve un liesmas jau ir pārmetušās uz dzīvojamo māju. Ugunsgrēkā dega mājas jumts 100 kvadrātmetru platībā, istaba otrajā stāvā 30 kvadrātmetru platībā, telpa pirmajā stāvā 10 kvadrātmetru platībā un šķūnis 20 kvadrātmetru platībā. Ap plkst.3 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Kopumā šogad ugunsnelaimēs Latvijā ir gājuši bojā 40, bet cietuši 124 cilvēki.

Svētdien Rīgā glābēji no Daugavas izcēla noslīkušu cilvēku un nodeva Valsts policijas pārstāvjiem. Kopumā šogad no Latvijas ūdenstilpnēm izcelti jau 24 noslīkušie.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)