Banner 980x90

Pabeigti Kalnciema vidusskolas apkārtnes labiekārtošanas darbi

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Noslēdzoties teritorijas labiekārtošanas darbiem Valgundes pagasta Kalnciema vidusskolā, 6.oktobrī plkst.14.00 skolas vadība organizē pateicības pasākumu. Papildus rekonstruētajām skolas telpām, ierīkotajam nožogojumam un teritorijas apgaismojumam 30.septembrī pabeigti un nodoti ekspluatācijā labiekārtošanas darbi, kas saistīti ar skolas sporta laukumu un sporta aktivitātēm, kā arī teritorijas apzaļumošanu.

Kā pilsētas informācijas portāls Jelgava24.lv uzzināja Jelgavas novada pašvaldībā, ja 2014.gadā Jelgavas novadā būtiskākie darbi bija vērsti uz izglītības iestāžu rekonstrukciju un fasāžu sakārtošanu, tad pērn, ņemot ilgtermiņa aizņēmumu Valsts kasē 1,5 miljonu eiro apmērā, tika uzsākti vērienīgi skolu apkārtnes labiekārtošanas darbi, sakārtojot pagalmus, rotaļu laukumus, soliņus, gājēju celiņus un apstādījumu izveidi. Atbilstoši plānam apkārtnes labiekārtošanas darbi tika uzsākti astoņās izglītības iestāžu teritorijās, tostarp Valgundes pagasta Kalnciema vidusskolā.

Kalnciema vidusskolas teritorijas labiekārtošanas darbi paveikti divās kārtās. Sākotnēji, ieguldot teju 140 000 EUR lielus finanšu līdzekļus, skolas apkārtnē atjaunoja lietus kanalizāciju, ierīkoja jaunu apgaismojumu, optimizēja un pārplānoja celiņu tīklu, atjaunoja žogu un ierīkoja stāvlaukumu, būvdarbus pabeidzot pērnā gada rudenī. Vēlāk, piesaistot vēl papildus investīcijas 141 176 EUR apjomā, skolas pagalmā bija iespēja uzstādīt āra trenažierus, lodes grūšanas un tāllēkšanas sektorus, atjaunot sporta laukuma zālienu, uzstādīt trīs nojumes, izbūvēt bruģakmens celiņu, veikt teritorijas apzaļumošanu un ierīkot jaunu laipu pāri grāvim pie sporta laukuma.

Šobrīd Kalnciema vidusskolā mācās 182 skolēni no 1. līdz 12.klasei, kā arī pirmsskolā piecgadīgo-sešgadīgo grupā ir 23 bērni. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)