Banner 980x90

Ozolnieku novads elektrību turpmāk pirks no SIA "AJ Power"

Foto: Jelgava24.lv
Foto: Jelgava24.lv
Ozolnieku novada pašvaldība elektroenerģiju turpmākos divus gadus pirks no SIA "AJ Power", ar kuru noslēgts līgums par 144 676 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN), - nolēmusi pašvaldības Iepirkumu komisija.

Kā informē aģentūra LETA, līdz šim elektroenerģiju pašvaldības vajadzībām piegādāja AS "Latvenergo", ar kuru pirms diviem gadiem noslēgts līgums 147 738 eiro apmērā bez PVN, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja informācija.

Pašvaldība prognozē, ka divu gadu laikā tiks izlietoti 3,7 miljoni kilovatstundu, nodrošinot elektroapgādi pašvaldības administrācijas ēkās, skolās un pirmsskolas izglītības iestādēs, sporta bāzēs, ielās un citos objektos. Dati par plānoto apjomu iegūti, apkopojot informāciju par 2015.gada patēriņu, taču pašvaldība norāda, ka šie apjomi tika izmantoti tikai pretendentu piedāvājumu salīdzināšanai, lai izvēlētos piedāvājumu ar zemāko kopējo līgumcenu. Pašvaldība ir tiesīga līguma darbības laikā samazināt vai palielināt kopējo elektroenerģijas iegādes apjomu atkarībā no nepieciešamības un finansiālajām iespējām, kā arī mainīt pieslēguma vietu skaitu.

Iepirkuma uzvarētājs izvēlēts no pieciem pretendentiem. Augstāko cenu piedāvāja SIA "Enefit" - 153 169 eiro bez PVN, SIA "Geton Energy" iepirkumā startēja ar 148 280 eiro bez PVN, bet SIA "Inter Rao Latvia" piedāvāja līgumu 145 890 eiro apjomā bez PVN. Iepriekšējais pakalpojuma sniedzējs - AS "Latvenergo" - pakalpojumu solīja nodrošināt par 150 784 eiro bez PVN.

Kā liecina SIA "Firmas.lv" informācija, SIA "AJ Power" dibināta 2014.gada aprīlī. Tās pamatkapitāls ir 10 000 eiro. Visas uzņēmuma daļas pieder SIA "Energy Investment", kuras vienīgais īpašnieks ir Druvis Mūrmanis. Pērn uzņēmuma apgrozījums bija 5 288 911 eiro, bet peļņa - 260 519 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)