Banner 980x90

Ozolnieku novadā plāno veidot sporta skolu

Jelgava, 20.sept., LETA. Ozolnieku novadā tiks veidota sporta profesionālās ievirzes izglītības iestāde, lēmuši novada domes deputāti.

Domē konceptuāli atbalstīta ideja par sporta skolas izveidošanu, lai veicinātu sporta attīstību, nodrošinātu sporta profesionālās ievirzes izglītības programmu īstenošanu, kā arī veicinātu veselas un fiziski attīstītas sabiedrības veidošanu.

Plānots, ka izglītības iestāde tiks veidota uz Ozolnieku sporta centra bāzes, veicinot izglītojamo vērtīborientācijas veidošanās sportā līdztekus pamatizglītības vai vidējās izglītības pakāpei, kā arī dota iespēja jauniešiem sagatavoties profesionālās izglītības ieguvei izraudzītajā virzienā.

Konceptuālo atbalstu sporta skolas izveidošanai domes sēdē pauduši visi 15 deputāti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)