Banner 980x90

Ozolnieku novadā pirmo reizi meklē izgaismotākos mājokļus un iestādes

Jelgava, 1.nov., LETA. Ozolnieku novadā šogad pirmo reizi tiek rīkots konkurss "Radi gaismu novadam", aicinot iedzīvotājus izgaismot savus mājokļus un citas ēkas, aģentūra LETA uzzināja Ozolnieku novada pašvaldībā.

Konkursā līdz 11.decembrim var pieteikt gan privātmāju un daudzdzīvokļu māju, gan uzņēmumu, organizāciju, veikalu, kafejnīcu un citu sabiedrisko ēku noformējumus. Ēku dekorējumiem jābūt redzamiem no ēkas ārpuses, tāpēc tiem jāizvieto ārpus telpām vai objektu logos.

Konkursa mērķis ir rosināt un aktivizēt iedzīvotāju interesi par gaismas vizuālā noformējuma iespējām, radot kopējo svētku noskaņu visam novadam.

Konkursa uzvarētāji ar īpašām piemiņas balvām tiks apbalvoti janvārī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)