Banner 980x90

Ozolnieku novada pašvaldība olimpiāžu uzvarētājus turpmāk sveiks atsevišķi no Jelgavas novada

Foto: Jelgava24.lv
Foto: Jelgava24.lv
Ar šo gadu starpnovadu olimpiāžu uzvarētāju sveikšanu Ozolnieku novads organizēs atsevišķi no Jelgavas novada, aģentūra LETA uzzināja novada pašvaldībā.

Ņemot vērā, ka Ozolnieku novada skolu izglītojamie starpnovadu olimpiādēs gūst augstus rezultātus, lai uzsvērtu novada skolēnu un pedagogu panākumus, svinīgo apbalvošanas pasākumu nolemts rīkot atsevišķi, pašvaldības lēmumu pamato Ozolnieku novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Agnese Launerte.

Tāpēc domes deputāti aprīļa sēdē apstiprināja iekšējos noteikumus par naudas balvu piešķiršanu Ozolnieku novada pašvaldības izglītības iestāžu izglītojamajiem un pedagogiem, kas nosaka Ozolnieku novada pašvaldības naudas balvu apmēru, piešķiršanas mērķus, kritērijus un kārtību. Noteikumi izstrādāti 2015./2016.mācību gadam, paredzot iespēju nākamajos gados tos koriģēt.

Deputāti noteikuši, ka skolēni un pedagogi par pirmās vietas iegūšanu mācību priekšmetu olimpiādē vai zinātniski pētnieciskajā darbā valsts vai starptautiskajā līmenī, kā arī valsts mēroga vai starptautiskajos konkursos, sacensībās un skatēs saņems 75 eiro, par otro - 50, bet par trešo - 35 eiro.

Par tādiem pašiem panākumiem starpnovadu līmenī skolēni un viņu pedagogi iegūs attiecīgi 50, 40 un 30 eiro.

Naudas balvas apmērs Ozolnieku novada izglītības iestāžu pedagogiem, kuru vadībā izglītojamais, izglītojamo komanda piedalās starpnovadu konkursos, sacensībās vai skatēs un iegūst godalgotu vietu, ir 100 eiro par pirmo vietu, 75 eiro - par otro, 50 eiro - par trešo vietu.

Kopējais naudas balvu apjoms izglītojamajam nedrīkst pārsniegt 140 eiro, bet pedagogam - 200 eiro.

Novada izglītības iestāžu izglītojamo un pedagogu apbalvošanas pasākums plānots 19.maijā plkst.15 Ozolnieku tautas namā, informēja Launerte.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)