Banner 980x90

Ozolnieku novada mācību iestādēs nav aptuveni puses bērnu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Piektdienas, 8.janvāra, rītā aukstuma dēļ Ozolnieku novada mācību iestādēs nebija ieradusies aptuveni puse bērnu, bet skolēnu autobusi kursēja kā parasti, aģentūru LETA informēja Ozolnieku novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Agnese Launerte.

Apkopojot Ozolnieku novada skolu pārstāvju sniegto informāciju, pašvaldības pārstāve skaidroja, ka piektdien saistībā ar aukstajiem laika apstākļiem Garozas pamatskolā nebija ieradušies 50 bērni, kas ir vairāk nekā puse no kopējā skolēnu skaita.

Salgales pamatskolā nebija ieradušies 56 bērni, bet Teteles pamatskolā - 130 bērni, kas ir nedaudz vairāk kā divas trešdaļas no kopējā skolēnu skaita skolās.

Ozolnieku vidusskolā piektdien mācības apmeklēja 254 bērni, kas arī ir apmēram puse no kopējā skolēnu skaita skolā. Lielākoties skolās šodien nav ieradušies jaunāko klašu skolēni.

Neraugoties uz salīdzinoši lielo skolēnu skaitu, kuri neapmeklē skolu, mācības visās novada skolās notiek ierastajā kārtībā un skolēnu autobusi kursē saskaņā ar grafiku, informēja Launerte.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)