Banner 980x90

Ozolnieku novada jaunieši izveido savu televīziju

"Pirms kāda laika caur Ozolnieku novada pašvaldības projektu "Es zinu, varu, daru" Branku jauniešu centrs savā īpašumā ieguva kameru. Ir pienācis tas, laiks kad jāsāk ķerties klāt darbam. Branku jauniešu centrs ir tas, kurš uzņemsies liekāko darbu, taču arī citi Ozolnieku novada jauniešu centri tiks saukti palīgā," Ozolnieku novada jauniešu izveidoto televīziju "Ozo TV" piesaka Branku centra vadītājs Ingars Babčuks.

Tiks veidotas jauniešu ziņas un dažāda veida raidījumi.

Par visu sīkāk varēs uzzināt Twitter kontā @TvOzo, bet skatīties raidījumus varēs šeit.

Pirmdien, 16.februārī, internetā būs iespēja vērot raidījumu "Vai spēsi pagatavot?". Raidījumā katru reizi būs uzaicināts kāds zināms Ozolnieku novada cilvēks, kura uzdevums būs censties pagatavot pēc iespējas garšīgāku maltīti. Līdz pat raidījuma filmēšanas sākumam dalībnieks nezinās, ko un no kādiem produktiem nāksies gatavot. Raidījuma sākumā pieaicinātais viesis izlozēs vienu no trim dāvanu maisiem, katrā dāvanu maisā ir cita veida produkti. "Tāpēc dalībniekam ātrā steigā vajadzēs saprast, kas tad īsti ir jāgatavo. Ar raidījuma vadītāju Babčuku dalībnieki centīsies pagatavot maltīti.

Pirmajā raidījumā skatītājiem būs iespēja vērot, kā ēst gatavo Ozolnieku Mūzikas skolas direktore un domes deputāte Dina Tauriņa. Raidījumā ne tikai būs iespēja vērot gatavošanas procesu, bet arī vairāk uzzināt par pašu dalībnieku dzīvesstāstiem.

Raidījums "Vai spēsi pagatavot?" tiks publicēts katru pirmdienu. Pagaidām plānā ir uzfilmēt piecus raidījumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)