Banner 980x90

Ozolnieku novadā gaida investorus medicīnas centra un tenisa korta izbūvei

Jelgava, 28.nov., LETA. Līdz nākamā gada septembrim Ozolnieku novadā plānots atklāt sporta skolu, taču pašvaldība ir gatava uzrunāt investorus, kas novadā attīstītu medicīnas centru un tenisa kortu, intervijā aģentūrai LETA atzina novada domes priekšsēdētājs Dainis Liepiņš (LRA).

Dome konceptuāli atbalstījusi sporta skolas izveidi un tā varētu sākt darbu nākamā gada 1.septembrī, taču vēl jānokārto nepieciešamās formalitātes un jāieplāno līdzekļi 2018.gada budžetā.

"Domājam, ka skolā būs volejbols un vieglatlētika, kas ir bāze citiem sporta veidiem. Arī Garozā varētu notikt vieglatlētikas treniņi, jo visiem nav jābrauc uz Ozolniekiem, un tas ir tikai loģistikas un organizācijas jautājums. Bet Salgalē ir laba zāle, kur var spēlēt volejbolu. Beigās vēl bērni no apkārtējiem novadiem arī pienāks klāt," par iecerēto klāstīja Liepiņš.

Ozolniekos varētu uzbūvēt arī baseinu, taču ar nosacījumu, ka tā ieņēmumi segs izdevumus par uzturēšanu. Pašvaldībā lēš, ka būvdarbi varētu izmaksāt ap vienu miljonu eiro.

Tāpat domes priekšsēdētājs ir pārliecināts, ka novadā ir daudz iedzīvotāju, kas varētu izmantot medicīnas centra pakalpojumus, jo dzīves līmenis Ozolniekos ir augsts. Domes uzdevums esot iedrošināt investēt šāda pakalpojuma attīstīšanā.

Liepiņš ir pārliecināts, ka visas ieceres ir īstenojamas.

"Tas ir normāli un civilizēti. Ja pabraukājam pa maziem ciematiņiem Eiropā un salīdzinām pieejamo infrastruktūru, mums trūkst vēl arī tenisa centra. Iespējams, šī ideja tiks īstenota ar privāto personu iniciatīvu. Mums ir obligāto objektu saraksts, par kura realizāciju domājam," atklāja domes priekšsēdētājs.

Visu interviju var lasīt aģentūras LETA sadaļā "LETA+" (http://leta.lv/plus/133C9743-5CDB-9AE5-F9CE-C2F001E59599/ ).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)