Banner 980x90

Ozolnieku novada dome diviem vietējiem uzņēmumiem piešķir nodokļa atlaidi

Ilustratīvs foto/ Foto: Jelgava24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Jelgava24.lv
 Ozolnieku novada dome šonedēļ lēmusi piešķirt 50% atlaidi nekustamā īpašuma nodoklim diviem vietējiem uzņēmumiem - SIA "Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs" (LLKC) un SIA "G.R.B. investīcijas", aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Kā ziņo aģentūra LETA, LLKC lūdza piešķirt 50% atvieglojumu par zemi, ēkām un būvēm. Dome lēma piešķirt LLKC nekustamā īpašuma nodokļa atvieglojumu 50% apmērā 2016.gadam par nekustamā īpašuma Rīgas ielā 34 daļu, kas tiek izmantota pakalpojumu sniegšanai iedzīvotājiem izglītības jomā.

Savukārt SIA "G.R.B. investīcijas" lūdza par 100% samazināt aprēķināto nekustamā īpašuma nodokli ledus halles ēkai Stadiona ielā 5b un iznomātajam zemes gabalam Stadiona ielā 5. Savā iesniegumā pašvaldībai uzņēmums norāda, ka ledus halle veic sociāli nozīmīgu funkciju Ozolnieku iedzīvotāju dzīves līmeņa paaugstināšanai, nodrošina Ozolnieku novadā dzīvojošiem bērniem un jauniešiem iespēju nodarboties ar aktīvu dzīvesveidu, kā arī starptautiskā līmenī reklamē Ozolnieku novadu.

Ņemot vērā minēto iesniegumu, abiem nekustamajiem īpašumiem dome lēma piešķirt 50% nodokļa atvieglojumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)