Banner 980x90

Ozolniekos par 1,43 miljoniem eiro sāk būvēt rotācijas apli

Rīga, 10.maijs., LETA. Ozolniekos ir sākusies autoceļa posma Jelgava-Dalbe krustojuma ar Eglaines un Skolas ielām 4,9 kilometru garumā pārbūve par rotācijas apli, lai uzlabotu satiksmes drošību, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi" (LVC) Komunikācijas daļā.

LVC informēja, ka, sākot ar pirmdienu, 13.maiju darba laikā satiksmi būvdarbu zonā pa vienu braukšanas joslu plāno organizēt ar regulētājiem, bet naktīs un brīvdienās - ar luksofora palīdzību.

Pārbūves rezultātā Skolas iela pieslēgsies aplim iepretī Eglaines ielai jeb autoceļam Ozolnieki-Brankas-Brankstūri (V1068) bijušajā autobusu apgriešanās vietā.

Būvdarbus veic SIA "Igate" par 1,43 miljonu eiro līgumcenu, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN)), ko sedz valsts budžets. Būvdarbiem atvēlētas simts kalendārās dienas.

Aktuāla informācija par satiksmes ierobežojumiem autoceļu tīklā ir pieejama LVC mājaslapā www.lvceli.lv un navigācijas lietotnē "Waze".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)