Banner 980x90

Olainē izglābtas divas mežā apmaldījušās sievietes 

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ceturtdien, 22.septembrī, plkst.14.54 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu uz Olaines novada Olaines pagastu, kur divas apmēram 73 un 76 gadus vecas sievietes bija ogojušas mežā, apmaldījušās un sapratušas, ka saviem spēkiem nespēs atrast izeju. 

Kā pilsētas informācijas portālu Jelgava24.lv informēja VUGD, izmantojot skaņas signālu, ugunsdzēsēji glābēji norādīja sievietēm izeju laukā no meža un pēc tam nogādāja viņas līdz tuvējai dzelzceļa stacijai.  

VUGD aicina iedzīvotājus būt piesardzīgiem dodoties ogot nepazīstamos mežos un pirms došanās ne tikai painformēt piederīgos par to, uz kurieni plānojat doties un, kad būsiet atpakaļ, bet arī paņemt līdzi pilnībā uzlādētu mobilo telefonu. Ja atrodoties mežā saprotat, ka nespēsiet pašu spēkiem izkļūt ārā no tā, tad nekavējoties zvaniet glābējiem uz tālruni 112.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)