Banner 980x90

No diviem kandidātiem izvēlēta Kalnciema vidusskolas direktore

Jelgava, 25.aug., LETA. Šodien Jelgavas novada domes ārkārtas sēdē par Kalnciema vidusskolas direktori apstiprināta Ivita Saldava, kura izvēlēta divu pretendentu konkurencē, aģentūru LETA informēja novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Dace Kaņepone.

Pašvaldības Izglītības pārvalde vasarā izsludināja vakanci uz Kalnciema vidusskolas direktora amatu pēc tam, kad līdzšinējās skolas direktore Mudīte Laumane vērsās ar iesniegumu un lūgumu atbrīvot viņu no direktores pienākumiem, bet atbalstīt izvēlē darbu turpināt tikai kā matemātikas skolotājai.

Uz vakanci konkursā bija pieteikušies divi pretendenti. Izvēle par labu Saldavai veikta, ņemot vērā viņas līdzšinējo darba pieredzi un profesionalitāti, pauda Kaņepone. Vadošā amatā Saldava strādājusi 18 gadus, Jelgavas 4.vidusskolā pildot direktores vietnieces pienākumus un paralēli vadot arī matemātikas nodarbības. Līdztekus vadošam amatam Saldavai ir pieredze arī starptautiskos projektos.

"Kalnciema vidusskola man ir īpaša vieta, jo savulaik šeit esmu mācījusies. Gadu laikā uzkrāto pieredzi vēlos tagad realizēt savā dzimtajā pusē. Par savām prioritātēm, stājoties amatā, izvirzu atbalsta nodrošināšanu gan pedagogiem, gan izglītojamajiem. Man ir patiess prieks, ka skolā pēdējo gadu laikā ir daudz ieguldīts - ir sakopta teritorija, labiekārtotas telpas, izveidotas jaunas mācību programmas," pēc apstiprināšanas amatā teikusi Saldava.

Viņa direktores amatā stājas līdz ar vienbalsīgu apstiprināšanu domes sēdē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)