Banner 980x90

Negadījumā pie Olaines iekļuvis Jelgavas autobusu parka mikroautobuss; pasažieri nav cietuši

Jelgava, 11.okt., LETA. Šodien negadījumā uz šoseja Rīga-Jelgava pie Olaines iekļuvis SIA "Jelgavas autobusu parks" (JAP) mikroautobuss, taču pasažieri avārijā nav cietuši, aģentūru LETA informēja uzņēmuma vadītājs Gints Burks.

Mikroautobuss bija ceļā no Rīgas uz Jelgavu un, atsākot kustību no krustojuma pie Olaines, priekšā esošā automašīna esot strauji nobremzējusi, un JAP šoferis nespēja izvairīties no sadursmes.

Avārijā cietis transportlīdzeklis, kas no notikuma vietas būs jāevakuē, jo vairs nav atbilstošā tehniskajā kārtībā.

Savukārt ne pats autobusa vadītājs, ne pasažieri cietuši nav. Pasažierus līdz galapunktam nogādājuši gan JAP, gan citu pārvadātāju autobusi, kas kursē maršrutā Rīga-Jelgava, skaidroja Burks.

Mikroautobusa vadītājs ir pieredzējis šoferis, taču pēc negadījuma uzņēmums viņam organizēs apmācības, lai "atsvaidzinātu" ceļu satiksmes noteikumu zināšanas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)