Banner 980x90

Ne visi "Saskaņu" pametušo biedru sarakstā minētie vēlas pamest partiju

Jelgava, 13.nov., LETA. Partijas "Saskaņa" Revīzijas komisija pārbaudīs, vai paraksti, kas apliecinot Jelgavas biedru izstāšanās no politiskā spēka, ir autentiski, jo ne visas personas, kas minētas sarakstā, vēlas pamest partiju, aģentūru LETA informēja jaunieceltā "Saskaņas" Jelgavas un Jelgavas novada apvienotās nodaļas vadītāja Zenta Tretjaka.

Vakar notikušajā nodaļas sapulces laikā parijas biedrs SIA "Zemgales Eko" vadītājs Aleksejs Jankovskis paziņojis, ka vēlas turpināt darbu partijā, un esot pārsteigts, ka viņa paraksts atrodams kolektīvajā iesniegumā par izstāšanos no "Saskaņas". Tretjaka pauda, ka, iespējams, iesniegumam pievienotie paraksti iepriekš vākti citam mērķim, taču plašāk situāciju komentēt nevēlējās, skaidrojot, ka saraksta autentiskumu pārbaudīs partijas Revīzijas komisija.

Pašlaik apvienotajā nodaļā palikuši 72 biedri, vakar sapulcē piedalījušies 46, bet daļa ierasties nevarēja, jo strādā maiņu darbu.

Tretjaka klāstīja, ka Jakovela un citu biedru paziņojums par izstāšanos nav radījis ažiotāžu, un biedri ir gatavi turpināt darbu. Viens no svarīgākajiem darbiem pašlaik esot lietvedības un organizatorisko jautājumu sakārtošana. Gatavošanos Saeimas vēlēšanām nodaļa sākšot nākamajā gadā.

Jau vēstīts, ka, protestējot pret politiskās spēka centrālās valdes lēmumu, par izstāšanos no sociāldemokrātiskās partijas "Saskaņa" paziņojuši 113 Jelgavas nodaļas biedri.

Partijas rindu atstāšana ir politisks protests "Saskaņas" valdes lēmumam, saskaņā ar kuru nolemts reorganizēt Jelgavas nodaļu, apvienojot to ar Jelgavas novada nodaļu, aģentūru LETA informēja līdzšinējais nodaļas vadītājs, Jelgavas domes deputāts Ivars Jakovels. Par apvienotās nodaļas vadītāju kļuvusi Saeimas deputāte Tretjaka.

Abu nodaļu apvienošanu Jakovels sauc par demokrātiski ievēlētas vietējās valdes pilnvaru atcelšanu. Tāpat viņš pauž, ka tādējādi politiskā spēka valde savdabīgi novērtējusi nodaļas aktīvo un rezultatīvo darbu, kā rezultātā trešo sasaukumu pēc kārtas tika nodrošināta otra lielākā deputātu pārstāvniecība Jelgavas pašvaldībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)