Banner 980x90

Naudas balvās Jelgavas novada sportistiem izmaksās 7145 eiro

Jelgava, 17.janv., LETA. Svinīgā pasākumā "Sporta laureāts 2017" Jelgavas novada pašvaldības zālē 19.janvārī plkst.15 apsveikumus par sasniegumiem Latvijas un Eiropas mēroga sacensībās saņems novada Sporta centra audzēkņi un treneri, kuru apbalvošanai pašvaldība kopumā novirzījusi 7145 eiro, aģentūru LETA informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Enija Kreicberga-Kapša.

Aizvadītais gads novada sportistiem bijis ražens, jo kopumā pasākuma laikā domes priekšsēdētājs un sporta centra vadība sveiks 124 sportistus un 12 trenerus. Apbalvojumus saņems sporta veidu pārstāvji, kuri ar panākumiem piedalījušies Latvijas, Baltijas, Eiropas un Pasaules oficiālajos čempionātos.

"Sporta laureāta" apbalvošanas ceremoniju parasti organizējam gada sākumā. Šī ir lieliska iespēja atcerēties aizvadītos sportistu sasniegumus un atzīmēt viņu nopelnus. Jelgavas novadā gadu gaitā ir izveidojusies stabila sporta bāze. Atskatoties uz aizvadīto gadu un sportistu sasniegumiem, jāteic, ka atzinīgi vērtējams mūsu orientieristu un brīvās cīņas sportistu veikums. Sportists Rihards Krūmiņš, piedaloties Eiropas jauniešu čempionāta stafetē orientēšanā, izcīnīja godalgotu medaļu - sudrabu -, savukārt pieaugušo grupā brīvajā cīņā Andris Ozoliņš-Ozols Eiropas čempionātā jostu cīņā ieguva bronzas medaļu. Nenoliedzami veiksmīgs starts pērn bijis arī mūsu regbistiem, četras komandas iekļuvušas Latvijas čempionāta pirmajā trijniekā," informēja novada Sporta centra vadītājs Vladislavs Beitāns.

Lai sekmētu Jelgavas novada sporta attīstību, labāko sportistu un treneru atbalstīšanu domes sēdē deputāti atbalstīja lēmumprojektu, kas paredz sportistiem un treneriem naudas balvas piešķirt kopsummā par 7145 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)