Banner 980x90

Naudas aizdevumi atbildīgiem lēmumiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Dzīve mēdz veikt neplānotus pavērsienus un piespēlēt tos visnegaidītākajos mirkļos. Tomēr neļauj tiem izsist sevi no ikdienas ritma! Gadījumos, kad runa ir par pēkšņiem izdevumiem, parocīgi var izrādīties naudas aizdevumi. Ņemot vērā dažas svarīgas nianses, vari izvairīties no pārpratumiem un kļūt par uzvarētāju arī neplānotās dzīves situācijās. Uzzini, kas jāņem vērā, pirms piesaki aizņēmumu pie nebanku kredītdevēja!

Elastīgi naudas aizdevumi un termiņi
Ondo.lv ir īpaši draudzīgs aizdevējs un piedāvā aizņemties naudas summu 50–425 eiro apmērā ar atmaksas termiņu līdz 30 dienām. Tavām ērtībām kreditētājs nepieprasa ne ķīlu, ne galvojumu. Taču Ondo.lv atgādina – aizņemies tikai tik daudz, cik nepieciešams! Mājaslapā www.ondo.lv pieejams ērts kalkulators, ar kura palīdzību uzskatāmi varēsi izvēlēties to, cik liels būs Tavs aizņēmums un atmaksas termiņš. Ātrie naudas aizdevumi raizes nesagādā, ja tie tiek atdoti norādītajā termiņā un Tev ir atbilstoša maksātspēja. Ja tomēr neizdodas aizdevumu atmaksāt laikus, pastāv iespēja pagarināt aizdevuma atmaksas termiņu uz 7, 14 vai 30 dienām, taču jāņem vērā, ka tas izdarāms par papildu komisijas maksu.

Aizdevuma piešķiršana no 20 gadu vecuma
Pirms aizņemties iepazīsties ar Ondo.lv prasībām, lai aizdevums tiktu piešķirts:
- vecums – Tev jābūt vismaz 20 gadus vecam, taču Tavs vecums nedrīkst pārsniegt 75 gadu robežu;
- pilsonība – lai saņemtu naudas aizdevumu, Tev jābūt Latvijas iedzīvotājam ar aktīvu kontu kādā no Latvijā strādājošām komercbankām;
- kredītsaistības – izskatot Tavu pieteikumu, tiks noskaidrots, vai Tev nav parādsaistību citās kreditēšanas iestādēs un negatīva kredītvēsture;
- ienākumi – izvēloties kredīta summu, pārliecinies, ka tā apjoms nepārsniedz 30 % no Taviem ikmēneša ienākumiem.

Pieteikumu izskatīšanas kārtība
Visbiežāk aizdevuma pieteikumi tiek apstrādāti dažu minūšu laikā, un jau tuvāko 10 minūšu laikā* tiek dota atbilde. Ja tā ir pozitīva, nauda uz kontu tiek pārskaitīta nekavējoties. Tomēr naudas saņemšanas laiks atkarīgs no tā, kurā bankā ir atvērts Tavs konts.
Naudas aizdevumus var pieteikt kā pašam visērtāk:
- savā Ondo.lv lietotāja profilā;
- nosūtot SMS;
- sazinoties ar klientu konsultantu pa tālruni.

Lai uzzinātu vairāk par ikvienu no aizņemšanās veidiem, apmeklē www.ondo.lv!

Iepazīsties ar līguma nosacījumiem!
Ātrais kredīts ir parocīgs finansiālo līdzekļu iegūšanas veids, taču pirms kredīta noformēšanas iepazīsties ar tā nosacījumiem un aizņemies atbildīgi, rūpīgi izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt.

* 98 % gadījumu, pēc Tava kredīta pieteikuma izskatīšanas un apstiprināšanas Ondo.lv darba laikā un vienas bankas ietvaros – https://www.ondo.lv/pakalpojumi/kapec-ondo-lv/.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)