Banner 980x90

Namu apsaimniekotājs "Ozolnieku KSDU": Iedzīvotāji aktīvi iesaistās namu siltināšanā

Ilustratīvs foto/ Foto: Jelgava24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Jelgava24.lv
Daudzdzīvokļu māju energoefektivitātes paaugstināšanai varētu pieteikties četri vai pieci nami Ozolnieku novada Ozolnieku ciematā, jo māju iedzīvotāji izmanto iespējas pieteikties ēku siltināšanai, aģentūrai LETA atzina vietējā namu apsaimniekotāja SIA "Ozolnieku KSDU" valdes priekšsēdētājs Gunārs Jaunsleinis.

"Mums iedzīvotāji nav jāmudina, viņi paši izrāda interesi. Pašlaik Ozolniekos ir nosiltinātas 22 ēkas, iespējams, nosiltināsim arī pārējās piecas, kas vēl nav siltinātas. Nosiltināto māju iedzīvotāji redz, ka par siltumu jāmaksā mazāk, citi interesējas par izmaksām, brauc pat no Olaines," gandarīts ir Jaunsleinis.

Par siltināšanu domā arī iedzīvotāji Garozas, Branku un Emburgas ciemā. "Ir atsevišķi iedzīvotāji, kas mājas siltināt negrib, bet lielākā daļa iedzīvotāju gatava projektus īstenot. Pašlaik strādājam, lai risinātu tieši tehnisko pusi," skaidro uzņēmuma vadītājs.

Viņš informē, ka 20.jūnijā plkst.18 Ozolnieku novada domes zālē notiks seminārs "Daudzdzīvokļu ēku siltināšana un pieejamais valsts atbalsts", kas tiek rīkots pēc biedrības "Zemgales reģionālā enerģētikas aģentūra" iniciatīvas. Iedzīvotāji varēs saņemt atbildes uz viņiem aktuāliem jautājumiem. Uz semināru aicināti daudzdzīvokļu māju dzīvokļu īpašnieki, māju vecākie un citi interesenti.

Līdztekus notiek tikšanās arī ar katras mājas iedzīvotājiem, lai izrunātu nepieciešamos darbus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)