Banner 980x90

Nākamnedēļ Jelgavā norisināsies labsajūtas festivāls "Esi"

Jelgava, 17.aug., LETA. 25.augustā skvērā aiz Jelgavas kultūras nama norisināsies labsajūtas festivāls "Esi", aģentūru LETA informēja Jelgavas pašvaldības iestādes "Kultūra" sabiedrisko attiecību speciālists Reinis Dāvis Reimanis.

Pasākumā no plkst.11 līdz 15 bez maksas varēs piedalīties vairāk nekā 30 izglītojošās nodarbībās, aktivitātēs, uztura meistarklasēs, diskusijās un lekcijās par veselīga dzīvesveida tēmām. Interesentiem būs iespēja izmēģināt dažāda veida fiziskās aktivitātes, sākot ar gurnu izkustināšanu zumbas ritmos, līdz vingrinājumiem veselai mugurai, jogas nodarbībām. Tāpat būs vingrošana jaunajām māmiņām un biroju darbiniekiem, kā arī iespēja pie dermatologa pārbaudīt savas dzimumzīmes.

Aktivitātes skvērā būs ne tikai pieaugušajiem, bet arī bērniem.

Ieeja un dalība pasākumos bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)