Banner 980x90

Meža kapus Jelgavā plānots paplašināt par 3000 apbedījuma vietām

Jelgava, 21.apr., LETA. Īstenojot Meža kapsētas paplašināšanas trešo kārtu, kapi kopumā tiks paplašināti par 3000 apbedījuma vietām, aģentūra LETA uzzināja Jelgavas pašvaldībā.

Pašlaik kapsētā notiek paplašināšanas otrās kārtas darbi. To laikā plānots izbūvēt drenāžu, pievest un uzbērt smilti, izveidot grants seguma celiņus, izbūvēt saimnieciskā ūdens ņemšanas aku, uzstādīt labiekārtojuma elementus un apzaļumot teritoriju, iestādot kokus un krūmus.

Lai gan Meža kapu paplašināšanā plānota arī trešā kārta, kuras īstenošana ir atkarīga no 2018.gada pašvaldības budžeta, jau šoruden sakārtotajā Meža kapu daļā varētu sākt veikt apbedījumus.

Plānots, ka, pabeidzot visus Meža kapu paplašināšanas darbus, perspektīvā tur varēs veikt apmēram 3000 jaunus apbedījumus.

Jau vēstīts, ka šopavasar Meža kapos Jelgavā atsākta kapsētas paplašināšana, ko par 73 529 eiro, ieskaitot pievienotas vērtības nodokli, veic vietējā SIA "Kulk".

Uzņēmums pašvaldības iepirkumā izvēlēts divu pretendentu konkurencē, piedāvājot zemāko cenu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)