Banner 980x90

Medikamentu vairumtirgotāja "Jelgavfarm" apgrozījums pērn sarucis par 21%

Medikamentu vairumtirdzniecības uzņēmums SIA "Jelgavfarm" pērn apgrozījis 12,17 miljonus eiro, kas ir kritums par 21%, salīdzinot ar 2013.gadu, kad apgrozījums bija 15,5 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Pērn par 18,5% sarukusi uzņēmuma peļņa, sasniedzot 971 509 eiro. 2013.gadā uzņēmuma peļņa bija 1,2 miljoni eiro.

Vadības ziņojumā teikts, ka šādi finanšu rezultāti skaidrojami ar to, ka visi uzņēmuma rīcībā esošie brīvie līdzekļi pērn tika atvēlēti uzņēmuma apgrozāmo līdzekļu palielināšanai ar mērķi palielināt uzņēmuma neto apgrozījumu.

Šogad uzņēmums plāno saglabāt apgrozījumu iepriekšējā gada līmenī, attīstīt sadarbību ar jauniem klientiem un partneriem gan Latvijā, gan Eiropas Savienībā, liecina vadības ziņojums.

Tiesa, potenciālos uzņēmuma partnerus "Jelgavfarm" neatklāj.

Farmaceitisko izstrādājumu vairumtirdzniecības uzņēmums SIA "Jelgavfarm" dibināts 1992.gadā.

Uzņēmuma pamatkapitāls ir 28 400 eiro. Uzņēmums pieder Igoram Šturmam, kurš ir arī vienīgais uzņēmuma valdes loceklis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)