Banner 980x90

Mazajiem jelgavniekiem demonstrēs Ziemassvētku izrādes

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Jau tradicionāli pirmssvētku laikā Jelgavas pilsētas pašvaldība sarūpējusi Ziemassvētku dāvanu mazajiem pilsētniekiem – Ziemassvētku teātra izrādes Jelgavas kultūras namā, pilsētas informācijas portālam Jelgava24.lv pavēstīja Jelgavas pilsētas pašvaldības Sabiesrisko attiecību pārvaldē.

Šoreiz bērnus iepriecinās Ādolfa Alunāna Jelgavas teātris ar izrādi "Kristāla kurpīte" pēc brāļu Grimmu pasakas motīviem. Piecās dienās – 7., 8., 9., 10., un 11.decembrī izrādi varēs noskatīties vairāk nekā 4200 mazie jelgavnieki. Desmit izrādes notiks latviešu valodā un četras – krievu valodā.

Uz izrādēm uzaicināti visi Jelgavas piecgadīgie un sešgadīgie bērni, kuri mācās pirmsskolas izglītības iestādēs un skolās, kā arī 1. līdz 4.klašu skolēni un viņu audzinātāji. Uz izrādēm gaidīti arī tie piecus un sešus gadus vecie jelgavnieki, kuri neapmeklē bērnudārzu, bet labprāt vēlētos uzvedumu redzēt. Bērnu vecāki aicināti pieteikties iepriekš pa tālruni 63084675.

10. un 11.decembrī teātra uzvedums notiks krievu valodā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)