Banner 980x90

Maina "Latvijas piena" valdes sastāvu

Veiktas izmaiņas zemnieku kooperatīviem piederošās Jelgavas piena pārstrādes rūpnīcas "Latvijas piens" valdē, no valdes locekles amata atbrīvojot Agritu Šēnbergu, liecina "Firmas.lv" informācija.

Darbu valdē turpina tās priekšsēdētāja Anita Skudra, kā arī valdes locekle Ramona Kalniņa.

Kā aģentūru LETA informēja "Latvijas piena" pārstāvji, Šēnberga atstājusi darbu uzņēmumā, līdz ar to pārtraukusi darbu arī valdē. Tikmēr patlaban tiek izskatītas jaunas valdes locekļu kandidatūras. Pēc ierosinājuma apstiprināšanas turpmāk valde varētu strādāt piecu cilvēku sastāvā. Valdē strādās arī finanšu direktors Jevgēņijs Maļiko, ražošanas direktore Agija Mūrniece un attīstības un tehnisko jautājumu direktors Dainis Kanepons, norādīja uzņēmumā.

"Latvijas piens" ražo sieru, vājpiena koncentrātu un krējumu. Eksports industriālo produktu jomā veido 98%, savukārt patēriņa produktu jomā - 17%. Produkti tiek eksportēti uz Lietuvu, Igauniju, Ukrainu, Vāciju, Slovākiju, Lielbritāniju, Izraēlu.

Kā ziņots, pērn "Latvijas piena" apgrozījums bijis 37,21 miljons eiro salīdzinājumā ar 25,89 miljoniem iepriekšējā gadā. Uzņēmums pērn izkļuvis no iepriekšējā gada 1,34 miljonu zaudējumiem un strādājis ar 823 804 eiro peļņu.

SIA "Latvijas piens" dibināta 2010.gada 12.novembrī. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 3 006 400 eiro.

"Latvijas piena" īpašnieki ir piensaimniecības kooperatīvs "Trikāta KS" ar 48% kapitāldaļu, graudkopības kooperatīvs "Latraps" ar 33% kapitāldaļu un piensaimnieku kooperatīvs "Dzēse" ar 19% kapitāldaļu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)