Banner 980x90

Maija beigās izsolīs apbūves tiesības uzņēmuma izveidei Ozolnieku novadā

Rīga, 3.maijs, LETA. 27.maijā Ozolnieku novada pašvaldībā notiks rakstiska izsole par apbūves tiesībām uz kādu zemesgabalu Cenu pagastā, kur var attīstīt uzņēmējdarbību, liecina pašvaldības publiskotā informācija.

Pašvaldība piedāvā sākt uzņēmējdarbību zemes vienības "Jaunpētermuiža" daļā vairāk nekā septiņu hektāru platībā. Izsoles sākumcena ir 1300 eiro gadā. Apbūves tiesību izsoles solis ir 100 eiro.

Apbūves tiesības pašvaldība piešķirs uz 30 gadiem ar tiesībām pagarināt līgumu. Pretendentam jābūt finansiāli un organizatoriski spējīgam sākt un realizēt uzņēmējdarbību objektā, lai tuvāko piecu gadu laikā ieguldītu objekta attīstībā vismaz 10 000 000 eiro.

Tāpat pašvaldība noteikusi, ka pretendentam pēc projekta realizācijas pirmo piecu gadu laikā jārada vismaz 25 jaunas darba vietas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)